over_mij_slider_voliere_9
over_mij_slider_voliere_6
over_mij_slider_voliere_5
over_mij_slider_voliere_7
over_mij_slider_voliere_4
over_mij_slider_voliere_3
over_mij_slider_voliere_2
over_mij_slider_voliere_1
over_mij_slider_voliere_8

  OVER MIJ

Over mij

Mijn naam is Louis oude Elferink geboren in 1954, eigenaar van Vogel Elf. Ik kweek nu 25 jaar vogels en had tot 2002 ruim 600 vogels. In 2005 ben ik verhuisd naar een buitengebied waar ik mijn passie, het kweken van vogels kan voortzetten. Ik ben lid van 2 vogel verenigingen en ben geabonneerd op een aantal vogelbladen; De Parkieten societeit(nl), parkieten Revue(be) en Papageien(de).

De Volières

Zoals hierboven beschreven bevinden de volières zich aan huis. Op dit moment zijn er zo’n 80 volières waarin ruim 250 vogels zich huisvesten. Alle volières zijn voorzien van dubbel gaas en zijn groen gecoat. De afmetingen Ze zijn 6m x 2m x 1m, tot 2m x 2m x 0,90 m groot. De volières worden met grote zorg en passie onderhouden. Net zoals de vogels met grote toewijding en verantwoordelijkheid worden verzorgd. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Partners

Voor het goed onderhouden van mijn vogels heb ik een aantal partners. Partners voor de aanschaf van volieres en voer voor de vogels. Maar natuurlijk ook voor vergunningen en certificaten voor geslachtsbepaling en CITES papieren. Hiervoor geef ik een 2 tal links naar mijn partners; Gendika en Obie en. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.